Новини от БФБЛ и партньори

Приветстваме още две компании като членове на БФБЛ

18 януари 2023
Приветстваме още две компании като членове на БФБЛ

Започваме новата 2023 година отлично – с две нови попълнения в общността на отговорния бизнес. На първото си заседание за тази година, проведено вчера, Управителният съвет на БФБЛ одобри кандидатурите на Лейнонен България и Телематик Интерактив България. Щастливи сме, че още две успешни и отговорни компании станаха част от Форума!

Лейнонен България е част от международна счетоводна и консултантска фирма, която е създадена във Финландия. В портфолиото от  предлагани услуги влизат счетоводство, управление на заплати, данъчно облагане и консултантски услуги, като всички те са персонализирани, за да отговарят на нуждите на бизнеса. Компанията притежава сертификат за качество ISO 9001:2015 от Bureau Veritas от 2018 г. и застраховка за професионална отговорност, покриваща евентуални грешки.

Телематик Интерактив Българияе българска компания в онлайн игралната и развлекателна индустрия. От създаванетоси през 2014 г. подходът на компанията е съсредоточен върху непрестанното развиване на най-добрите продукти и услуги, а успехът й се основава на добри бизнес партньорства и заслужено доверие от страна на крайните потребители. През март 2022 г. компанията стана първата публична българска компания от игралната индустрия.