Новини от БФБЛ и партньори

Предпразнично издание на Meet BBLF Success с Unique Estates

08 декември 2022
Предпразнично издание на Meet BBLF Success с Unique Estates

Гостите на коктейла се потопиха във вълнуващата атмосфера на световния мегаполис Дубай

Българският форум на бизнес лидерите проведе последното за настоящата година издание на инициативата Meet BBLF Success на 2 декември 2022 г. Благодарим на нашите любезни домакини от Unique Estates, както и на всички гости от над 25 компании членове на Форума и партньори, които присъстваха на коктейла и се потопиха във вълнуващата атмосфера на Дубай.  

При откриването председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян напомни, че серията събития Meet BBLF Success се стреми да представи отвътре работата и успеха на компаниите от БФБЛ, за да улесни споделянето на добри практики и партньорствата в нашата общност на отговорния бизнес.

Весела Илиева, дългогодишен член на Борда на БФБЛ и управляващ партньор на Unique Estates – лидер в сферата на луксозните имоти, представи най-новата услуга на компанията, която предлага възможност за инвестиция в световния мегаполис Дубай чрез покупка на имот в най-популярната дестинация за инвестиции, бизнес и луксозен туризъм в Близкия Изток.

Днес, след края на пандемията, градът предоставя изключително благоприятни условия за инвестиции – с облекчена визова политика, без годишен данък върху жилищните имоти и данък върху приходите, с висока доходност от наеми, а пазарът на недвижими имоти се регулира от специална агенция, която защитава правата на инвеститорите. Всичко това води до сериозен интерес от страна на инвеститори от цял свят и до бързо развитие на пазара. На този фон Unique Estates предлага комплексно обслужване и съдействие при покупка на имот в Дубай.

В срещата участваха и високопоставени представители на местния партньор на Unique Estates Bonne Apart UAE, които отговориха на допълнителни въпроси от аудиторията.

Събитието завърши с коктейл, който даде възможност за неформални срещи и разговори. 

Благодарим за партньорството на Chateau Copsa!

Очаквайте следващото издание на Meet BBLF Success.

Ако желаете да сте домакин на подобно посещение, моля, свържете се с нас на office@bblf.bg.