Новини от БФБЛ и партньори

Meet BBLF Success в Кауфланд България

21 септември 2022
Meet BBLF Success в Кауфланд България

Седмото издание на инициативата Meet BBLF Success се проведе на 16 септември 2022 г. при засилен интерес от страна на компаниите членове на БФБЛ. Управители и висши мениджъри на над 25 компании от общността на Форума присъстваха на срещата и се запознаха отблизо с успешната стратегия за развитие на Кауфланд България.

Най-новата инициатива на организацията под мотото Meet BBLF Success се стреми да запознае отблизо компаниите от БФБЛ с вдъхновяващия успех на техните колеги в различни сектори – с  тяхната предприемчивост, постижения, иновации и добри КСО практики. Форматът се стреми и да се превърне в полезна платформа за създаване на контакти на високо ниво, и с това да улесни сътрудничеството между компаниите членове на организацията.

Домакин на първото издание за новия сезон бе Кауфланд България добре познат лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лева, екип от над 6 500 служители у нас и иновативни решения в полза на обществото и околната среда.

При откриването на събитието председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян отбеляза, че именно развитието и добрите практики на компании като Кауфланд са основите на модернизацията на страната и благоденствието на хората.

Иван Георгиев, финансов и административен директор, заяви: „За нас e чест да сме домакини на срещата на БФБЛ под покрива на Kaufland България и да представим на нашите партньори от Форума историята, мисията и визията на компанията ни. Вярвам, че в ролята ни на една от водещите компании у нас и лидер в сектора на модерната търговия ние ежедневно доказваме своята отговорност и ангажимент към обществото да сме пример за качество, прозрачност и устойчиво развитие“.

Кремена Георгиева, мениджъp кopпopaтивни комуникации, запозна гостите с ценностите и качеството на линията от български продукти от собствената марка „Брей!“. С фокус върху традиционните родни храни и вкусове, марката е продукт на устойчивата и дългосрочна стратегия в подкрепа на местните производители, която Кауфланд развива от години.  

Гостите имаха възможност да посетят централата на компанията в София, да разгледат най-големия хипермаркет на компанията, разположен в непосредствена близост, да дегустират отбрани продукти от серията „Брей!“ и да обменят контакти и идеи за сътрудничество.

Сред гостите бяха управители и висши мениджъри на компании от общността на Форума, сред които Българска фондова борса, Lindstrom, dm България, Unique Estates, Интерланг, НЛП България, Sunlight Health, Baristo, Алианс Принт, Revex, Багри-Н, Think Smart, Lead Vision, Interimage, Шел, Содексо, Electrolux Professional.

От страна на БФБЛ в събитието участваха още изпълнителният директор Георги Руйчев, заместник-директорът Габриела Маринова и Мирослав Петров – член на УС на организацията.

Вижте повече снимки в галерията по-долу.

Очаквайте следващото издание на Meet the BBLF Success!

Ако желаете да сте домакин на подобно посещение от управителите на компании членове, моля, свържете се с нас на office@bblf.bg.