Новини от БФБЛ и партньори

Meet the BBLF Success – този път в MyFlex в Megapark

18 май 2022
Meet the BBLF Success – този път в MyFlex в Megapark

Петото издание на инициативата Meet the BBLF Success на 17 май 2022 г. се проведе при голям интерес от страна на общността на БФБЛ. Управители и топ мениджъри от 20 компании членове присъстваха на ексклузивното събитие, което представи MyFlex – новото и съвременно коуъркинг пространство в Megapark, отворило врати преди броени дни.

Изпълнителният директор на БФБЛ Георги Руйчев даде начало на срещата, като подчерта, че със серията събития Meet the BBLF Success/ Опознай успеха на компаниите от БФБЛ Форумът се стреми да насърчи компаниите членове да споделят с колегите си своята предприемчивост, постижения, иновации и добри КСО практики. Форматът цели да насърчи директния обмен на познания и опит, а с това и създаването на контакти и партньорства в бизнес общносттана БФБЛ.

Петото издание се проведе в новото коуъркинг пространство MyFlex, което се намира в Megapark – първокласна офис сграда с модерен дизайн, комбинация от „зелени“ офис пространства, които стимулират креативността и съвместната работа, и търговски център с множество различни услуги за удобство на работещите.

Стела Златкова, лизинг мениджър на Megapark, посочи предимствата на сградата с акцент върху екологосъобразните трансформации и нововъведения – зелена енергия от 100% възобновяеми източници, енергоспестяващи процеси, автоматизирана технология BMS за енергийно ефективно управление, електрически зарядни станции, съоръжения за разделяне на отпадъци, нови зелени площи.

Деница Костадинова, оперативен мениджър на MyFlex, представи този най-нов проект на Lion’s Head, чийто оператор е консултантската компания C&W Forton. Разположен на ет. 9, MyFlex е резултат от анализ на  съвременните тенденции в Европа и света и отговаря на актуалните нужди на служителите: споделени офиси, допълнени от обособени зони за релакс и за срещи, открити зелени площи и множество услуги. Новото пространство предлага на работодателите не просто офиси, а цялостна услуга – напълно оборудвани и сервизирани работни пространства,създадени с подчертана гъвкавост и възможност за общуване. Мястото разполага и със зали за срещи и за събития с различен капацитет. 

Гостите от компаниите членове на Форума имаха шанса да са от първите, които посещават MyFlex, и да разгледат модерните коуъркинг пространства. Сред присъстващите бяха председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян и управители и висши мениджъри от Алианс Принт, Интерланг, Пощенска банка, Содексо, Тангра, Хаят Риджънси, Ферма „Багри“, Хюлет Пакард Ентърпрайз.

Срещата завърши с коктейл за размяна на контакти и идеи за сътрудничество.

Очаквайте следващото издание на Meet the BBLF Success!

Ако желаете да сте домакин на подобно посещение от управителите на компании членове, моля, свържете се с нас на office@bblf.bg.