Новини от БФБЛ и партньори

Георги Руйчев е част от престижното жури на Бизнес наградите EGO Awards

11 януари 2022
Георги Руйчев е част от престижното жури на Бизнес наградите EGO Awards

Бизнес наградите на България - EGO Awards - обявиха членовете на експертното си жури. Сред тях е и Георги Руйчев, изпълнителен директор на БФБЛ, чиято експертиза, висок професионализъм, богат опит и визия за бъдещето спечелиха доверието на организаторите.

EGO Awards отличават най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот, като обхващат всички индустрии в България. Компании от всички сфери на бизнеса могат да подадат кандидатури в разнообразни категории - както конкретни за компании и продукти по сектори, така и общи категории за бизнес процеси. Журито на EGO Awards е съставено от признати професионалисти, сред които журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. На тях организаторите се довериха да оценят най-успешните стратегии, най-добрите практики и най-иновативните инициативи на претендентите за отличие.

“Изключително сме щастливи, че Георги Руйчев прие поканата ни да бъде част от престижното жури на EGO Awards. Всеки член на журито е внимателно подбран, за да гарантираме,че оценяването се основава на обективност, доказана експертиза, дългогодишен опит и ясна визия за последните тенденции и бъдещи перспективи на своя бранш. Доверили сме се на експерти от различни сфери, за да осигурим детайлен поглед върху кандидатурите и високо ниво на оценяване на претендентите от различни гледни точки”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards. 

Ранната регистрация е вече отворена и продължава до 28 януари.  Повече информация за наградите ще да намерите на сайта на EGO Awards.