Новини от БФБЛ и партньори

Старт на Meet the BBLF Success в „Линдстрьом България“

24 ноември 2021
Старт на Meet the BBLF Success в „Линдстрьом България“

Българският форум на бизнес лидерите проведе пилотното издание на инициативата Meet the BBLF Success на 24 ноември 2021 г. при засилен интерес от страна на множество компании. Първият ни домакин бе „Линдстрьом България“, а партньор бе посолството на Финландия, на които изказваме благодарност за ползотворното сътрудничество. 

Meet the BBLF Success е ексклузивно събитие, което цели да представи вдъхновяващия успех на отделните компании членове независимо от сектора, в който работят – тяхната предприемчивост, развитие, постижения, иновации и КСО практики. Форматът се стреми и да се превърне в платформа за създаване на контакти и бизнес партньорства в бизнес общността на БФБЛ.

Първият участник в инициативата бе „Линдстрьом България“ – пазарен лидер в предоставянето на работни облекла и изтривалки под наем, който предлага практични, изгодни и лесни за употреба услуги. Изпълнителният директор Венцислав Бояджиев представи българското дружество, част от глобалната компания, създадена през 1848 г. във Финландия.

В основата на бизнес модела на „Линдстрьом“ стои постигането на възможно най-голяма степен на устойчивост, подчертаха домакините. За тази цел компанията не само отдава текстила си под наем, а и използва доказано екологични методи за хигиенното му почистване и се придържа към модела на кръговата икономика при извършването на услугите си. Този начин на работа допринася за намаляването на въглеродния отпечатък както на самата компания, така и на нейните клиенти.

Гостите от общността на БФБЛ имаха възможност да посетят сервизната база на „Линдстрьом България“ и да се запознаят детайлно с основните дейности и принципи на работа като високи стандарти за качество и ефективност, пестеливо използване на ресурсите, употреба на рециклируеми материали, дигитализация и др. (вижте снимки в галерията по-долу). 

Събитието се осъществи в партньорство с Посолството на Финландия в България и с участието на Кирси Пуронпя, заместник-ръководител на мисията.

Сред гостите бяха управители и висши мениджъри на дузина компании от общността на Форума – Джапан Табако Интернешънъл България, Бенефит Системс, Содексо България, НЛП България, адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, Тайтън Машинъри България, адвокатско дружество „Мургова и партньори”, УниКредит Булбанк, Англо-американско училище, Спиди и Дънди Прешъс Металс.

Представителите на домакините Александър Александров  мениджър продажби на услугата с работно облекло под наем, и Александър Тошев – мениджър продажби на услугата с изтривалки под наем, отговориха на възникналите въпроси.

От страна на БФБЛ в събитието участваха изпълнителният директор Георги Руйчев, заместник-директорът Габриела Маринова, както и Владислав Михов  член на УС на организацията.

Събитието се проведе при спазване на строгите правила за чистота и безопасност на „Линдстрьом“ и на мерките, произтичащи от актуалната епидемична обстановка, поради което местата бяха ограничени. 

Очаквайте следващото издание на Meet the BBLF Success!

Ако желаете да сте домакин на подобно посещение от управителите на компании членове, моля, свържете се с нас на office@bblf.bg.