Новини от БФБЛ и партньори

Годишен коктейл за членовете на БФБЛ – мерки за безопасност

23 септември 2021
Годишен коктейл за членовете на БФБЛ – мерки за безопасност

БФБЛ организира традиционния годишния коктейл, на който ще посрещнем новите лидери – управителите на компаниите, присъединили се към организацията в последните 18 месеца.  Събитието ще се състои на 30 септември 2021 г. (четвъртък) от 17,30 ч. в хотел Хаят Риджънси София, зала „Васил Левски“.

Заповядайте на традиционното нетуъркинг събитие на общността на БФБЛ, за да разширите мрежата си от контакти, да намерите стратегически партньори и да обсъдите нови бизнес възможности!

Срещата на членовете се организира с подкрепата на генералния партньор Бритиш Американ Табако и партньорите Мусала Иншурънс Брокер и Шел България.

За да присъствате е необходима предварителна регистрация на нашата уеб страница (местата са ограничени).

Вашето здраве и безопасност продължават да бъдат наш приоритет и срещата ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки. Моля да отбележите, че от всеки гост ще изискваме задължително да представи един от следните документи, които ще бъдат проверявани на място от медицинско лице:

-  валиден сертификат за ваксинация срещу COVID (след пълен ваксинационен цикъл/ след 14-ия ден от втората доза);

-  документ за преболедуване (валиден от 11-ия до 180-ия ден от датата на проведеното изследване);

-  отрицателен резултат от PCR тест, направен до 72 ч., или бърз антигенен тест, направен до 48 ч. преди събитието.

В тази връзка Лаборатория „Геника“ предоставя специално за компаниите членове на БФБЛ и гостите на събитието преференциални цени: 65 лв. за PCR и 27 лв. за антигенен тест. За да ползвате отстъпката, моля, заявете в полето за коментари в регистрационния формуляр, че желаете код за отстъпка, или се свържете с нас на office@bblf.bg. Кодът ще ви бъде предоставен по имейл и SMS.

„Новите лидери“ще представи управителите на организациите, присъединили се към Форума през последните месеци, като участието си вече потвърдиха повечето от тях. След презентациите събитието ще продължи с коктейл и томбола с подаръци, предоставени про боно от компании членове.

Очакваме ви!

 

 


Генерален партньор


Партньори