Новини от БФБЛ и партньори

Церемония по връчването на Годишните награди за отговорен бизнес

18 май 2021
Церемония по връчването на Годишните награди за отговорен бизнес

Събитието ще се състои присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки

БФБЛ с радост съобщава, че предстои официалната церемония по връчването на престижните НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2020.

Тя ще се състои присъствено на 10 юни 2021 г. (четвъртък) от 18,00 ч. в х-л „Балкан“, зала „Роял”.

Бъдете сред първите, които ще проследят номинациите в отделните категории,  ще научат кои са финалистите и победителите в най-авторитетния национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, който ние от БФБЛ организираме за 18-а поредна годинавъпреки трудностите в последните месеци.

Церемонията по традиция привлича гости от бизнеса, институциите, неправителствения сектор, дипломати и медии. Поради строгия пропускателен режим събитието изисква задължителна регистрация на уебсайта ни ТУК

Моля да отбележите, че поради противоепидемичните мерки ще можем да посрещнем по двама представители от компания-член на БФБЛ / номиниран проект. Благодарим за вашето разбиране! 

За да промотирате вашия бранд, продукт или услуга пред селектирана бизнес аудитория и медиите, вижте спонсорските пакети и предимствата, които получават нашите спонсори.

За събитието: Церемония по връчването на Годишните награди за отговорен бизнес – най-утвърденият и престижен национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, който се провежда под мотото „Дай добър пример“. За 18-а поредна година Българският форум на бизнес лидерите ще обяви финалистите и победителите в шестте категории и носителите на двете специални награди – Engage и „Многообразие на работното място“.

За актуалното издание на конкурса: Наградите за отговорен бизнес 2020 са висока трибуна за компании с мисия и техните успешни инициативи в подкрепа на обществени каузи, осъществени през 2020 г. – годината на COVID-19, но и на безпрецедентна вълна на солидарност и  от страна на частния сектор. 111 проекта на 78 компании кандидатстваха за престижните отличия (още).

Очакваме ви!

 

 

 


Златен партньор


Сребърен партньор


Бронзов партньор