Новини от БФБЛ и партньори

Започва Ученическа академия „Корпоративна социална отговорност“, част от ТФ ФЕСТ 2021

12 април 2021
Започва Ученическа академия „Корпоративна социална отговорност“, част от ТФ ФЕСТ 2021

И тази година през април Центърът за учебно-тренировъчни фирми организира съвместно с Министерството на образованието и науката ТФ ФЕСТ 2021, който предвид извънредната ситуация в страната ще се проведе онлайн.

Част от инициативата е проектът Ученическа академия „Корпоративна социална отговорност“, в рамките на която се провеждат Годишните награди за отговорен бизнес 2021 на Българския младежки форум на бизнес лидерите.

Конкурсът е направен по модела на Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ, като целта му е да популяризира дейностите на учебните предприятия с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност и да поощрят и много други тренировъчни фирми да развиват активна социална политика.

Сред критериите на Българския младежки форум на бизнес лидерите за излъчване на победител са: конкретна полза за обществото, партньорство с други организации, ангажираност на служителите на учебната фирма, последователност в изпълнението на проекта, новаторство и обществено признание.

БФБЛ е  не само вдъхновител, а и партньор на инициативата и част от журито, което определя победителите. Таз година те ще бъдат обявени в края на април по време на ТФ ФЕСТ 2021.