Новини от БФБЛ и партньори

Петата годишна среща на БФБЛ с посланиците се отлага

28 октомври 2020
Петата годишна среща на БФБЛ с посланиците се отлага

Със загриженост следим ситуацията с разпространението на новия коронавирус в последните дни в България и по света. За съжаление заради растящия брой случаи на COVID-19 и тъй като поставяме на първо място здравето и безопасността на нашите гости, членове и партньори взехме решение да отложим Петата годишна среща на БФБЛ с посланиците, планирана за 5 ноември 2020 г. 

Благодарим на златния партньор на събитието British American Tobacco, сребърния партньор Japan Tobacco International и бронзовия партньор Titan Machinery България. Благодарим и на всички наши членове и партньори, които проявиха интерес към срещата.

Ситуацията не позволява да проведем традиционната дискусия под патронажа на Министерството на външните работи и лично на Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи, и с дипломатически партньор Н. Пр. Кристоф Айххорн, посланик на Федерална република Германия. Причината за това е, че регистрираните гости надвишават ограниченията за събития, провеждани на закрито, в актуалната заповед на министъра на здравеопазването.

Събитието има за цел да предостави платформа за дискусия на бизнес лидерите с дипломатическия корпус и изпълнителната власт и така да стимулира обмяната на опит, идеи и контакти. Вече няколко години този формат беше изключително успешен и особено полезен за членовете на нашата общност на отговорните компании. Ето защо планираме да насрочим нова дата в момента, в който противоепидемичните мерки позволят провеждането на дискусията на живо.

Ние ще ви информираме своевременно за новата дата и искрено се надяваме, че ще бъдете наши гости.