Благотворителен търг на звездите 2024

05 ноември 2024
Благотворителен търг на звездите 2024

За събитието: Традиционният „Благотворителен търг на звездите” ще се проведе за 13-а поредна година. БФБЛ отново е съорганизатор на събитието в подкрепа на фондация „Заедно в час“.

Кауза: БФБЛ се ангажира с мисията на „Заедно в час“ да осигури равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Приходите от вечерта са в подкрепа на организацията и нейните програми. Вече 14 години „Заедно в час“ развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система. За това време организацията работи с над 1500 учители и помага на повече от 100 000 ученици да получат качествено образование.

Програма: В благотворителния търг ще имате възможност да наддавате за времето на известни и вдъхновяващи звезди от културната, артистичната, спортната и предприемаческата сфера. Те ще предоставят своя опит, познания и талант на компаниите, които заплатят най-високата сума за два часа от тяхното време.

Звездите: Очаквайте списък с имената на звездите и ангажиментите им към компаниите, предложили най-висока цена по време на търга.

Кога: 5 ноември 2024 г. от 18:00 часа

Къде: Hyatt Regency, София

Такса за участие*:

  • ранна регистрация (до 31 август)  - 180 лв.
  • стандартна регистрация (от 1 септември до 31 октомври) - 200 лв.

*Включва 4-степенна вечеря.

Плащането е по банков път. Само резервации, отменени до 24 часа преди събитието, няма да бъдат таксувани.

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе. След това попълнете полетата на формуляра, а ние ще ви изпратим по имейл потвърждение за успешната регистрация за събитието заедно с фактурата за вашето участие.

Срок за регистрация: 31 октомври 2024 г. С оглед на ограничените места най-любезно ви молим да потвърдите присъствието си в указания срок.

Спонсорски пакети: Ако желаете да подкрепите събитието, моля, вижте спонсорските пакети.