Meet BBLF Success: Хуауей Технолоджис България

25 юни 2024
Meet BBLF Success: Хуауей Технолоджис България

Какво: Хуауей България технологично изложение 2024

Кога: 25 юни, 16:00-17:30 ч.

Къде: паркинг на Megapark, бул. Цариградско шосе 115Г, София           


Серията срещи под мотото Meet BBLF Success ни срещат с вдъхновяващия успех на компании от нашата общност, за да се запознаем отблизо с техния опит, постижения и добри практики. Форматът насърчава обмена на идеи и създаването на бизнес партньорства междукомпаниите членове.

Домакини този път са Хуауей Технолоджис България, които организират Huawei BG Enterprise Roadshow 2024 – технологично изложение „на колела“, специално проектирано да демонстрира най-модерните продуктови иновации на компанията в областта на информационните и комуникационните технологии:

  • решения за сектори като правителство, здравеопазване, образование, интернет доставчик, търговия на дребно, производство и транспорт
  • награденото мрежово решение на Хуауей Wi-Fi 7, което получи награда „Best Enterprise Wi-Fi Network 2023“.
  • портфолиото за съхранение на OceanStor Dorado за всички сценарии
  • най-новите решения FTTH, FTTR и зелени DCI
  • HUAWEI eKit за дистрибуторски бизнес в Европа.

За кого: професионалисти от индустрията, технологични ентусиасти и бизнес лидери с интерес към успеха чрез иновации и свързаност.

Участници: представители на компании и организации членове на БФБЛ.

Регистрация: Събитието е безплатно, но предварителната регистрация е задължителна.  За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе ИЛИ потвърдете на office@bblf.bg.

Срок за потвърждение на присъствие: 24 юни