Представяне на новите членове

27 февруари 2024
Представяне на новите членове

Събитието: Елате и се запознайте с управителите на новите компании членове на БФБЛ – общността на отговорния бизнес.

Темата: Коктейлът „Представяне на новите членове” се провежда в началото на годината, за да представи управителите на компаниите, присъединили се към БФБЛ през последните 6 месеца. Гостите имат възможност да обменят контакти и идеи.

Кога: 27 февруари 2024 г. (вторник), 17,30 ч.

Къде: Planet Schwarz Tech Theater, бул. „Черни връх“ 51, София   

Компаниите, поканени да участват с представяне, са: Александър Електрик, Асарел-Инвестмънт, Бетелгиус, Бьорингер Ингелхайм, АД „Боянов и Ко.“, ДИСКОРДИА, Домейн Бойар, Екотой сервиз, Flutter International, Galardo Real Estate, Интернет Медиа Груп, АД  „Кинкин & партньори“, Метикс, Пролифт, Емпориум Пловдив, Униспед, Частно училище "Свети Георги"

Програма:

  • 17,00 - Регистрация и питие за добре дошли
  • 17,30 - Откриване и посрещане на новите членове и техните управители 
  • 19,00 - Коктейл и томбола

Гости: управители и топ мениджъри на компании членове на БФБЛ

Участие: Само за членове на БФБЛ с предварителна регистрация. В сила са ограничения - до двама представители от една компания член.

Томбола: подаръци, предоставени про боно от членове на БФБЛ

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе. Срок за регистрация: 12,00 ч. на 27 февруари.

Партньорство: За да се възползвате от възможността да направите своята компания или бранд още по-видима, моля, разгледайте възможностите за спонсорство. Каним ви и да предоставите предмет за традиционната томбола – продукт, услуга, промоционални предмети и подаръци.


Диамантен партньор