MEET BBLF SUCCESS с Национална мрежа за децата

17 февруари 2023
MEET BBLF SUCCESS с Национална мрежа за децата

MEET BBLF SUCCESS с Национална мрежа за децата

Опознай членовете на БФБЛ

Кога: 17 февруари 2023 г. (петък), 11,00-12,30 ч.

Къде: Международен център на УниКредит Булбанк, София  

За събитието: Ексклузивната серия събития Meet BBLF Success цели да насърчи организациите членове да споделят своите успехи, предприемчивост, резултати, иновации и социална ангажираност. Форматът се стреми да улесни обмена на опит и добри практики и създаването на контакти и партньорства в нашата бизнес общност.

Ново издание: Наш домакин е Национална мрежа за децата – обединение на над 120 граждански организации и съмишленици от цялата страна, които работят за децата на България. Мрежата е активен застъпник за правата на децата и за реална промяна и подобряване на живота на децата и семействата в страната ни.

Програма: Участниците в събитието ще се запознаят отблизо с дейността на Националната мрежа за децата с акцент върху техните добри и успешни практики. Предвидено е и време за нетуъркинг между компаниите членове на БФБЛ. Събитието ще се проведе в Международния център на УниКредит Булбанк – една от компаниите, получили сертификат „Компания – приятел на детето“ от НМД.

Участници: представители на компании и организации членове и партньори на БФБЛ.

Регистрация: Събитието е безплатно, но предварителната регистрация е задължителна.  За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе. Моля да отбележите, че местата са ограничени, а записването е по реда на регистрация.

Срок за потвърждение на присъствие: 15 февруари2023 г.

Очакваме ви!