Meet the BBLF Success в Мегапарк

17 май 2022
Meet the BBLF Success в Мегапарк

MEET THE BBLF SUCCESS в МЕГАПАРК

Опознай успеха на компаниите от БФБЛ

Кога: 17 май 2022 г. (вторник), 10,00-11,45 ч.

Къде: София, бул. "Цариградско шосе" 115 Г

За събитието: Общността на отговорния бизнес се среща с вдъхновяващия успех на отделните компании членове, с тяхната предприемчивост, постижения, иновации и добри КСО практики. Форматът цели да насърчи директния обмен на познания и опит, а с това и създаването на контакти и бизнес партньорства между компаниите членове на БФБЛ.

Пето издание: ще се проведе в новото коуъркинг пространство MyFlex, което се намира на етаж 9 в Megapark – първокласна офис сграда със съвременен дизайн, комбинация от „зелени“ офис пространства, които стимулират креативността и съвместната работа, и модерен търговски център.

Програма: Посещение в отворените офис пространства на Мегапарк и нетуъркинг с компании членове на Българския форум на бизнес лидерите. Очаквайте програма съвсем скоро.

Участници: Управители и мениджъри на компании членове 

Регистрация:  За да присъствате е необходимо да заявите интереса си. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе. Моля да отбележите, че местата са ограничени, а записването е по реда на регистрация.

Срок за регистрация: 12 май 2022 г.

Очакваме Ви!