Многообразието като бизнес предимство

11 май 2021
Многообразието като бизнес предимство

Многообразието като бизнес предимство

Уебинар за добри корпоративни практики

Кога: 11 май 2021 г., 11 ч.

Къде: онлайн

Събитието: Събитието се организира от Хартата на многообразието в България и е част от Европейския месец на многообразието 2021.

Темата: Европейският месец на разнообразието повишава осведомеността за значението на многообразието и включването както на работното място, така и в обществото в целия Европейски съюз. Инициативата отбелязва усилията на организациите за насърчаване на разнообразните екипи и за създаване на приобщаваща работна среда.

Харта на многообразието в България: съвместна инициатива на Центъра за изследване на демокрацията и Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) с цел насърчаване на управлението на многообразието у нас. Част от Европейската платформа на Хартите на многообразието.

Формат: Онлайн дискусия за обмяна на добри практики за управление на многообразието в работна среда

Лектори:

  • Кристина Иванова, генерален директор за България и вицепрезидент „Операции“, TELUS International Bulgaria
  • Дорина Митова, мениджър „Човешки ресурси“, Хилтън София
  • Мариана Гуркопашова, главен директор „Управление на човешкия капитал“, КЦМ 2000  
  • Eвгения Стефанова, ръководител „Човешки ресурси“, Нестле България и бизнес партньор ЧР Югоизточен пазар

Програма: Вижте финализираната програма.

Работен език: български и английски.

За кого: представители на компании и организации членове на БФБЛ, компании и организации, подписали Хартата на многообразието и/или интересуващи се от темата.

Спонсорство: дава възможност за уникална видимост преди, по време и след събитието на национално и европейско ниво (спонсорски пакет).

Регистрация: Събитието е безплатно, но изисква регистрация. Моля, влезте в нашия сайт със своето име и парола и попълнете регистрационната форма. Ние ще ви изпратим линк, с който да се присъедините към срещата (до изчерпване на местата).