Новини от членовете на БФБЛЛидл България с мащабна информационна кампания за намаляване и рециклиране на пластмасата

Лидл България с мащабна информационна кампания за намаляване и рециклиране на пластмасата

Кампанията включва серия от дейности, сред които предлагане на нови продукти от рециклиран материал, комуникационни активности и акция за почистване на замърсени места „Рециклир...»

Пощенска банка предлага иновативна услуга за изцяло дистанционно сключване на застраховки

Пощенска банка предлага иновативна услуга за изцяло дистанционно сключване на застраховки

Финансовата институция предоставя на своите настоящи клиенти изцяло онлайн най-новите застрахователни продукти „Защита на дохода“ и „Спокоен ден“ Водещ фактор в нововъведенията...»


Промени на върха в КВС Груп

Промени на върха в КВС Груп

След одобрение от годишното Общо събрание на акционерите на 6 май 2021 г. KBC Груп ще направи промени в своя Изпълнителен комитет: - Люк Попелиер, настоящият главен изпълнителен...»Фондация „За Нашите Деца“ създава Дигитален център за социални услуги за деца и родители

Фондация „За Нашите Деца“ създава Дигитален център за социални услуги за деца и родители

Фондация „За Нашите Деца“ създава Дигитален център за предоставяне на социални услуги за деца и родители. Създаването на центъра е продължение на процеса на трансформиране и поетап...»


Заедно с ХПЕ в класната стая

Заедно с ХПЕ в класната стая

Проектът „Заедно с ХПЕ в класната стая“ стартира през юни 2020 година като част от вътрешнокорпоративна програма, насочена към развитието и поддържането на ХПЕ културата и ценности...»Регионалната мрежа комуникационни агенции SEEnthesis - The Balkan Hub разширява присъствието си в Словакия и Словения

Регионалната мрежа комуникационни агенции SEEnthesis - The Balkan Hub разширява присъствието си в Словакия и Словения

След официалното отбелязване на една година от създаването си независимата регионална комуникационна верига SEEnthesis (The Balkan Hub), учредена от  българската Interpartners Grou...»


СТЕМО на 30!

СТЕМО на 30!

На 9 март 2021 г. СТЕМО отбелязва своя 30-и рожден ден. Поздравления и от нас! СТЕМО е утвърден лидер в областта на информационните и комуникационни технологии. Компанията разпо...»


Каменица става на 140 години

Каменица става на 140 години

Богат опит и история, традиции и безкомпромисно качество, иновации и предприемчивост – така вече 140 години Каменица обединява хората да празнуват заедно своите големи и малки моме...»375 деца от уязвими семейства получиха финансова и емоционална подкрепа от А1 и НАПГ през 2020 г.

375 деца от уязвими семейства получиха финансова и емоционална подкрепа от А1 и НАПГ през 2020 г.

Инициативата „Родители+“ помага за предотвратяване на раздялата между децата и техните биологични семейства Общият принос на А1 за каузата на приемната грижа надхвърля полови...»
Kaufland празнува 15 години в България

Kaufland празнува 15 години в България

Председателят на УС на Kaufland България Иван Чернев се срещна със Здравко Димитров, кмет на Община Пловдив, където отваря врати първият хипермаркет на веригата Лидерът в сектор...»