Новини от членовете на БФБЛМ3 College Master Class: Новото нормално в РR-a

М3 College Master Class: Новото нормално в РR-a

От името на първия онлайн колеж по PR в България М3 College имаме удоволствието да Ви поканим на интересно онлайн събитие: М3 College Master Class: Новото нормално в РR-a 26 май 2...»
Сертификат за зелена енергия за дм България

Сертификат за зелена енергия за дм България

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД помaга на „дм България“ ЕООД в спазването на екологична политика. За първото тримесечие на финансовата 20/21 година „дм България“ ЕООД закупи електрическа...»Пощенска банка се фокусира върху подкрепа на социалното предприемачество по случай своя 30-годишен юбилей

Пощенска банка се фокусира върху подкрепа на социалното предприемачество по случай своя 30-годишен юбилей

Уникалният проект „Вселена от възможности“ ще финансира инициативи в областта на дигиталните иновации, образованието и опазването на околната среда с общо 30 000 лв. „30 години...»


Стряскащи факти за хранителните отпадъци и иновативни начини за справяне с проблема представи онлайн конференция

Стряскащи факти за хранителните отпадъци и иновативни начини за справяне с проблема представи онлайн конференция

По инициатива на Kaufland темата „Мястото на храната не е на боклука“ обсъждаха представители на институциите, бизнеса, неправителствени организации и учени Всеки българин изхвъ...»Експат Капитал става на 15 години

Експат Капитал става на 15 години

Тази година Експат Капитал със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт навършва 15 години на българския пазар на финансови услуги. Горди сме, че за тези...»