Новини от членовете на БФБЛ

Global Cyber Security Summit 2024 в София

06 юни 2024
Global Cyber Security Summit 2024 в София

На 25 септември Planet Schwarz Tech Theater в София ще бъде домакин на първото издание на Global Cyber Security Summit 2024 (GCSS). Конференцията ще събере водещи експерти, държавни представители и корпоративни лидери, за да обсъдят най-новите тенденции и стратегии в киберсигурността.

По време на конференцията ще бъдат разгледани различни теми, сред които защо е важна киберсигурността, какви са „най-актуалните“  киберзаплахи, кои са най-добрите практики за противодействие на  кибератаки и какви са плановете за България и Европа за киберсигурност през следващите няколко години. В програмата са включени самостоятелни лекции и дискусионни панели, където световно известни имена в сферата ще споделят експертното си мнение. За първи път по време на такъв форум като част от програмата ще бъдат представени и кратък филм и театрална постановка на живо, посветени на киберсигурността.

Сред основните говорители по време на конференцията са: старши комисар Владимир Димитров - директор на дирекция Киберпрестъпност при ГДБОП - МВР; Менахем Шафран - старши вицепрезидент по продукти и иновации, XM Cyber; Бауке Ховинг - глобален главен информационен директор в ING; Снежана Илиева - директор на отдел “Изкуствен интелект” за Югоизточна Европа за PwC и др. 

Повече информация за събитието може да откриете тук.


Още новини

Kaufland образова децата в Eco Kids Tour с игри срещу разхищението на храна

Kaufland образова децата в Eco Kids Tour с игри ср...

Първият етап на турнето обхвана над 2 хиляди деца в страната Kaufland се включи с образователни игри срещу разхищението на храна на тазгодишното издание на Eco Kids Tour. Над 2......»