Новини от членовете на БФБЛ

Новата тераса на ресторант ADOR на хотел InterContinental: Идеалното място за релакс и изискано хранене в сърцето на София

06 юни 2024
Новата тераса на ресторант ADOR на хотел InterContinental: Идеалното място за релакс и изискано хранене в сърцето на София

Новата тераса на ресторант ADOR отвори врати с модерен интериор, който залага на естествени материали и светли тонове, създаващи уют и усещане за близост до природата. За обедните срещи ресторантът предлага специални менюта с впечатляваща презентация.

Шеф Димитър Бояджиев и неговият кулинарен екип се гордеят с разнообразието от стекове и риба, приготвени на уникалния грил Джоспер. Сред специалитетите са Black Angus от Австралия, Wagyu Beef от Япония, филе от див лаврак и опушен тартар от жълтоперест тон.

Следобедното кафе на терасата на ADOR е задължителен ритуал, придружен от изкушаващите десерти на главния сладкар Росита Симеонова.

За прохладните летни вечери ресторантът предлага богата селекция от безалкохолни и алкохолни коктейли. Любими на клиентите са и домашните лимонади в освежаващи комбинации като лайм и лавандула, грейпфрут и агаве, лимон и бъз.

За доброто настроение на всички посетители е подготвена музикална програма с различни изпълнители, DJ и интригуващи тематични вечери.


Още новини

Kaufland образова децата в Eco Kids Tour с игри срещу разхищението на храна

Kaufland образова децата в Eco Kids Tour с игри ср...

Първият етап на турнето обхвана над 2 хиляди деца в страната Kaufland се включи с образователни игри срещу разхищението на храна на тазгодишното издание на Eco Kids Tour. Над 2......»