Новини от членовете на БФБЛ

Garden & Art Open Day в нова бутикова сграда пред Акт 16 в квартал Бояна

13 май 2024
Garden & Art Open Day в нова бутикова сграда пред Акт 16 в квартал Бояна

Unique Estates, заедно с New Estates, ви канят на ексклузивен „Ден на отворените врати“ с градинско парти и изкуство в нова бутикова сграда, която обещава да завладее душата и сетивата ви! Заповядайте, за да разгледате последните седем апартамента за продажба, както и да се насладите на пролетно настроение в градината на комплекса. Специални партньори на събитието са Artefino, предлагащи висок клас външни мебели на световноизвестната марка HIGOLD, а за първи път в България лондонската галерия Nappa Gallery представя впечатляващи картини от колекцията си, които биха били елегантен завършек за всеки стилен дом. 

Модерният проект е разположен в квартал Бояна и се гордее с красивите си и величествени гледки към града и Витоша планина. В сградата ще откриете луксозни апартаменти и пентхауси с от 1 до 3 спални и площ от 68 кв.м до 158 кв.м. Всеки един имот разполага с двор или панорамна тераса.

Дата: 18 май 2024 г. /събота/
Час: от 11:00 до 17:00 ч.
Локация: гр. София,
 кв. Бояна, ул. „Панорамен път“ 55

Благодарение на добре обмисленото разположение, до апартаментите достига необходимото количество пряка слънчева светлина, а през следобедните часове жителите могат да се наслаждават на приятна сянка от боровата гора в задната част на сградата. За максимално удобство, сградата е проектирана с два входа, с луксозни общи части, уединена градина със зона за отдих, барбекю и детска площадка. Дворът ще бъде озеленен с вековни дървета, които допълнително ще облагородяват планинския въздух. Предвидени са видеонаблюдение и контролиран достъп за външни лица, както и две или повече подземни паркоместа към всеки апартамент. 

Етап на завършеност: пред АКТ 16
Срок на завършване: август 2024
Цени от € 195 000 с ДДС

Очакваме ви!

За повече информация и записване за лична презентация: +359 882 300 628

Повече за събитието: https://ues.bg/bg/blog/1156-garden-&-art-open-day-v-nova-butikova-sgrada-pred-akt-16

 


Още новини