Новини от членовете на БФБЛ

CATRO Inspirational Talk: "Невроразнообразие и таланти: Открийте скрития потенциал"

14 септември 2023
CATRO Inspirational Talk: "Невроразнообразие и таланти: Открийте скрития потенциал"

КАТРО България Ви кани да се присъедините към септемврийското издание на CATRO Inspirational Talk: "Невроразнообразие и таланти: Открийте скрития потенциал". 

В света, където разнообразието и иновациите са ключови за успеха на всяка организация, невроразнообразието излиза на преден план като решаващ фактор. Докато половото и културното многообразие често са обект на внимание в корпоративните политики, невроразнообразието - включващо лица със състояния като аутизъм, ADHD и дислексия - остава подценено и недооценено. 

Невродивергентните таланти носят уникални перспективи и невронетипични мисловни процеси, които често довеждат до новаторски решения и идеи.

Този уебинар ще Ви помогне да разберете как да интегрирате невроразнообразието във вашата организация и как да откриете скрития талант и потенциал на лицата от спектъра на невроразнообразието

Ето някои от ключовите въпроси, които ще разгледаме:

  • С кои свои силни страни служителите от спектъра на невроразнообразие могат да допринесат за продуктивността и бизнес растежа?;
  • Как традиционните процеси и стандарти в областта на човешките ресурси често изключват висококачествени таланти от спектъра на невронетипичност? 
  • Бизнес казуси с практически съвети и добри практики за адаптиране на процесите при подбора и оценката на кандидати от невродиверггентния спектър. 

Кога: 20 септември 2023 г., от 15:00 до 16:30 часа

Къде: Онлайн

Местата са ограничени: Регистрирайте се сега!

 

 


Още новини

Предстои "Вечер на добродетелите"

Предстои "Вечер на добродетелите"

16 октомври, 2023 19:00, Sofia Event Center, Paradise Mall Фондация „За Нашите Деца“ Ви кани на 14-ото издание на Вечер на добродетелите на 16 октомври 2023 г. (понеделник)  от......»

Open House Days в нов Smart комплекс пред АКТ 15 в квартал Бояна

Open House Days в нов Smart комплекс пред АКТ 15 в...

Умна инвестиция в балансиран начин на живот и технологии от последно поколение! New Estates ви кани на "Дни на отворените врати" в нов жилищен комплекс в квартал Бояна. 29 се......»