Новини от членовете на БФБЛ

Дни на отворените врати в квартал Кръстова вада на нов затворен комплекс

16 март 2023
Дни на отворените врати в квартал Кръстова вада на нов затворен комплекс

Заповядайте на Дни на отворените врати на 24 и 25 март 2023 г. на нов модерен комплекс в квартал Кръстова вада. Проектът ще ви предложи функционални апартаменти в модерна, градска среда, но в същото време ще ви предостави тишината и спокойствието, от които се нуждаете. Чистият въздух и непосредствена близост до планина Витоша превръщат комплекса в истински градски оазис.

Очакваме ви:
24 март /петък/ – от 12:00 до 16:00 ч.
25 март /събота/ – от 10:00 до 14:00 ч.
Локация: София, кв. Кръстова вада, ул. „ген. Иван Колев“ 50 Б

Сградата е разположена на тиха вътрешноквартална улица с лесен достъп до булеварда и далеч от шума на трафика. Обградена от зеленина, тя притежава впечатляваща гледка на юг към планината. Комплексът предлага високо качество на живот, извън натоварения център на града, модерна визия, усещане за комфорт и уют, без компромис в качеството на строителството.

Проектът разполага с богат избор от апартаменти, разделени в няколко секции, с отделни входове, осигурявайки повече пространство и по- лесен достъп за живущите. Той е добър избор за търсещите сигурно вложение на средствата си. За тези, които искат спокойна и уютна среда за семейството си, както и перспектива за бъдещите поколения.

За информация: 0889 100 700

Вижте повече за проекта ТУК:
https://newestates.bg/properties/nov-moderen-kompleks-v-kvartal-krastova-vada/


Още новини

Мрежата на Yettel става зелена

Мрежата на Yettel става зелена

Yettel и Cetin подписаха 10-годишен договор за доставка на зелена енергия с Електрохолд  Двете компании ще покрият почти цялото си потребление с електроенергия от възобновяеми и......»