Новини от членовете на БФБЛ

Д-р Камелия Терзийска и "BrainStorm Business School" с "Курс по управленско счетоводство"

08 февруари 2023
Д-р Камелия Терзийска и "BrainStorm Business School" с "Курс по управленско счетоводство"

10% отстъпка за членовете на БФБЛ при записване до 28 февруари

Д-р Камелия Терзийска и “Брейн Сторм Бизнес Скуул” предоставят 10% отстъпка* за членовете на БФБЛ за "Курс по управленско счетоводство"/„Accounting For Decision Makers“ до 28 февруари 2023 г.

На 6 март 2023 г. в “Брейн Сторм Бизнес Скуул” /БСБС/ стартира най-търсеният специализиран мениджърски курс по управленско счетоводство.

Курсът е подходящ за предприемачи, собственици на бизнес и висши мениджъри, които имат необходимостта да надградят нивото на счетоводните си компетенции. Курсът ще подобри и разшири познанията за четене и разбиране на финансовите отчети с цел взимане на по-информирани и ефективни управленски решения.

Всеки, който тренира редовно, знае колко важен е балансът между кардио тренировките и тези за мускулите, съчетани с правилното хранене. В изучаването на счетоводството съществува подобен баланс и той е свързан с това да има яснота относно подготовката на финансовите отчети, разчитането и използването им за вземане на оптимални управленски решения.

Детайли:

  • Лектор на програмата – д-р Камелия Терзийска
  • Обща продължителност 60 часа (2 пъти седмично по 3 астрономически часа)
  • Максимален брой курсисти в група – 10 души
  • Място на провеждане: централен офис на “Брейн Сторм Консулт”, гр. София, ж.к. Лозенец, ул. „Люба Величкова“ № 9, ет. 6
  • Цена: 60,00 лв./час или общо 3600 лв. за целия курс.
  • 20% отстъпка за втори записал се
  • Присъствен или онлайн формат, по желание

За още информация и записване: https://brainstorm.bg/2023/01/24/kurs-po-upravlensko-schetovodstvo/

* За да ползвате отстъпката, моля в полето за коментари на регистрационната форма да отбележите, че вашата компания е член на БФБЛ.


Още новини

Мрежата на Yettel става зелена

Мрежата на Yettel става зелена

Yettel и Cetin подписаха 10-годишен договор за доставка на зелена енергия с Електрохолд  Двете компании ще покрият почти цялото си потребление с електроенергия от възобновяеми и......»