Новини от членовете на БФБЛ

„Фантастичен семестър“ за студентите във ФАНТАСТИКО

30 януари 2023
„Фантастичен семестър“ за студентите във ФАНТАСТИКО

Най-новата инициатива на ФАНТАСТИКО ГРУП „Фантастичен семестър“ дава финансова подкрепа на студентите, които работят в компанията. Всеки в екипа, който съчетава обучението в университет с работа, ще може да получава до 600 лв. за всеки семестър, за да подпомогне плащането на своята семестриална такса. С помощта на тази допълнителна финансова подкрепа компанията цели да насърчи студентите да завършат своето висше образование, като ги подкрепя по време на тяхното следване.

Възможност да се възползват от финансовата подкрепа имат всички настоящи и бъдещи служители на ФАНТАСТИКО ГРУП, които са студенти и са преминали 6-месечен изпитателен срок в компанията. В програмата „Фантастичен семестър“ може да се включи всеки, работещ във веригата студент, независимо дали обучението е в задочна или редовна форма и независимо дали изучава специалност в степен бакалавър или се стреми да завърши магистърска степен.

„Във ФАНТАСТИКО ГРУП насърчаваме младите хора, които имат желание да натрупат трудов стаж, докато завършат висшето си образование. Обучението винаги е по-пълноценно, когато е успоредно с усвояването на практически умения, особено в областта на търговията. Финансовата независимост също е част от израстването на младите хора, които са в началото на своето кариерно развитие. Ето защо създадохме инициативата „Фантастичен семестър“, която е част от политиките на компанията за грижа към служителите“, казва Антоанета Методиева, директор „Човешки ресурси“ във ФАНТАСТИКО ГРУП по повод старта на инициативата.

Пълните условия за получаването на финансова подкрепа по програмата „Фантастичен семестър“ можете да намерите ТУК.

 


Още новини

Мрежата на Yettel става зелена

Мрежата на Yettel става зелена

Yettel и Cetin подписаха 10-годишен договор за доставка на зелена енергия с Електрохолд  Двете компании ще покрият почти цялото си потребление с електроенергия от възобновяеми и......»