Новини от членовете на БФБЛ

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано и Холивуд

28 ноември 2022
Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано и Холивуд

Тази година сме подготвили за Вас цели три новогодишни предложения!  

Бална зала „Васил Левски“ отваря врати за бляскаво новогодишно парти в Ню Йорк стил. На сцената изгряват звездите на Дани Милев Бенд и неповторимият Васил Петров. Симфоничен оркестър „Митонисимо“ с диригент Огнян Митонов ще зададе празничния тон, DJ Илко ще поддържа танцовия ритъм, талантливата Цвети Радойчева ще изпълни любими световни хитове, а празничното настроение ще ръководи Богдан Томов.  

Цената от 423 лв. включва предястия за споделяне, последвани от 4-степенно меню, среднощни кулинарни изкушения, неограничено количество шампанско, вино, алкохолни и безалкохолни напитки.  

The Revolutionary Dining Room има удоволствието да покани любителите на италианската кухня да прекарат една стилна новогодишна нощ в Милано. Насладете се на 7-степенно меню, създадено от родения в Ломбардия Шеф Лука Кабрини и неговия екип от революционни готвачи. Отдайте се на това кулинарно пътешествие, в което всяко блюдо е съчетано с подходящо вино от нашата ексклузивна селекция и нежните звуци на акустичното пиано на Светлана Иванова. Цена на човек: 323 лв. 

Насладете се на партито в балната зала или ресторанта, докато децата ви се забавляват в специалния ни детски кът. Деца от 5 до 12 години ползват 50% отстъпка, а най-малките ни гости под 4 години се хранят безплатно. 

Холивудският блясък и мистерия заемат централно място в звездната новогодишна нощ в The Scene Rooftop Bar. Мехурчетата на шампанското ще се размесят с ритъма на DJАтанас Янев, който ще се погрижи за атмосферата на една незабравима вечер.Насладете се на бутилка Moët & Chandon Impérial Brut + селекция от гурме канапета на цена от 446 лв. за двама.

За повече информация и резервации, моля свържете се с нас на:

T: +359 2 440 1234

E:reservations.hrsofia@hyatt.com


Още новини