Новини от членовете на БФБЛ

Unique Estates представя Dubai Property Show

24 ноември 2022
Unique Estates представя Dubai Property Show

Заповядайте на Dubai Property Show - първото ексклузивно изложение на Unique Estates Dubai!

Компанията лидер в луксозния сегмент на пазара на недвижими имоти в България - Unique Estates, представя новото си вълнуващо корпоративно направление за продажба на недвижими имоти в Дубай на български клиенти - Unique Estates Dubai, в сътрудничество с официалния партньор на компанията в ОАЕ – Bonne Apart UAE.

В рамките на изложението нашият професионален екип ще ви очаква, за да ви консултира как да инвестирате в имот с висока доходност в международния бизнес център Дубай и да защитите спестяванията си от растящата инфлация в България. Ще имате възможност да откриете топ селекция от специално подбрани проекти и домове на бъдещето, както и да получите повече информация за преимуществата на инвестиция в световния мегаполис, сред които: 6-10% доходност от отдаване под наем, 13% при краткосрочен, 0% ДДС за жилищни имоти, гъвкави схеми на плащане и благоприятна социална среда.

Дата: 2 и 3 декември
Час: от 12:00 до 18:00 ч.
Локация: гр. София, ул. "Оборище" 10

Свържете се с нас : +359 882 300 628

Специални партньори на събитието, които ще участват в изложението - New Estates, КредитЦентър, Ultima Homes и RAW&More.

Повече информация защо моментът е чудесен за инвестиция в Дубай четете ТУК: https://ues.bg/bg/blog/939-dubai-property-show

Очакваме ви!


Още новини

БАТ България с поредно престижно отличие

БАТ България с поредно престижно отличие

БАТ България получи поредното престижно отличие на бляскавата церомония на годишните награди на Code Fashion. Компанията взе специален приз за „Иновативно събитие на годината 2022“......»