Новини от членовете на БФБЛ

"Гугушев и партньори": доклад на SeeNews за сектора на възобновяемата енергия в България

24 ноември 2022
"Гугушев и партньори": доклад на SeeNews за сектора на възобновяемата енергия в България

Второто издание на доклада на SeeNews за сектора на възобновяемата енергия в България бе публикувано днес! 

SeeNews, в партньорство с Адвокатско дружество "Гугушев и партньори", изготви ВЕИ доклада за втора поредна година.  Докладът съдържа множество полезна информация, включително анализ на финансовата ефективност на сектора, възможностите за финансиране, както и поглед върху един от най-актуалните сегменти в индустрията – водорода. 

Докладът е задължително четиво за всеки, който се интересува от възобновяемите енергийни източници и тяхното въздействие върху бизнеса и икономиката като цяло. 

За да изтеглите пълния доклад, моля, посетете следния линк: https://reports.seenews.com/res-report-bg-2022-launch/?utm_source=email+shot+launch&utm_medium=email&utm_campaign=RES+report+BG+2022+Launch+page&mc_cid=27201b955c&mc_eid=UNIQID


Още новини

Едно дете чака магия

Едно дете чака магия

Стани магьосник – подари му книга! – кампания на Национална мрежа за децата Наближава Коледа и всяко дете се вълнува за идващите празници и мечтаните подаръци. Има много деца, к......»

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано и Холивуд

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано...

Тази година сме подготвили за Вас цели три новогодишни предложения!   Бална зала „Васил Левски“ отваря врати за бляскаво новогодишно парти в Ню Йорк стил. На сцената изгряват зв......»