Новини от членовете на БФБЛ

Екипът на Такеда България стана доброволец за 1 ден

22 ноември 2022
Екипът на Такеда България стана доброволец за 1 ден

И помогна в приготвянето и сервирането на храна за социално слаби хора в София

Екипът на Такеда България се включи в инициативата на „Кухня за нуждаещи се при Храм „Св. Пророк Илия“ в кв. Дружба 2 в София, като помогна в подготовката и сервирането на менюто за 19.11.22.

Всяка събота там се приготвя храна за повече от 350 души: пенсионери, социално слаби и бедни или бездомни хора от цяла София. Вярваме, че независимо от реалните обстоятелства, при които е принуден да живее даден човек, всеки би следвало да има достъп до топла и питателна храна.

„Горд съм, че хората в Takeda са винаги готови да отделят от времето си, за да помогнат на хора в нужда и да се включат в такива важни за нашата общност каузи“, сподели Тодор Кесимов, управител на „Такеда България“.


Още новини

Едно дете чака магия

Едно дете чака магия

Стани магьосник – подари му книга! – кампания на Национална мрежа за децата Наближава Коледа и всяко дете се вълнува за идващите празници и мечтаните подаръци. Има много деца, к......»

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано и Холивуд

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано...

Тази година сме подготвили за Вас цели три новогодишни предложения!   Бална зала „Васил Левски“ отваря врати за бляскаво новогодишно парти в Ню Йорк стил. На сцената изгряват зв......»