Новини от членовете на БФБЛ

Мартон Патаки е новият Главен мениджър на JTI България

23 септември 2022
Мартон Патаки е новият Главен мениджър на JTI България

Патаки има дългогодишен опит на лидерски позиции в компанията, последно ръководи JTI Словакия

Мартон Патаки е новият главен мениджър на Джапан Табако Интернешънъл България (JTI България), съобщиха от тютюневата компания. 

Мартон Патаки има магистърска степен по „Маркетинг и маркетинг комуникации“ от Университета по икономически науки в Будапеща. Кариерата му в JTI започва през 2008 г. в Унгария, като Директор „Потребителски и търговски маркетинг“. Между 2014 г. и 2017 г. Патаки ръководи функцията „Продажби и търговски маркетинг“ за регион Централна Европа на JTI. През ноември 2017 г. е назначен за Директор „Маркетинг“ на JTI Чехия. От юли 2018 г. до август 2022 г. е Главен Мениджър на JTI Словакия. 

„Основен приоритет за JTI България ще продължи да бъде растежът на нашите марки, базиран на устойчивия ръст на продажбите и пазарния дял, които компанията постига през последните години. Ще продължим да работим с институциите и бизнес общността за постигането на стабилност и предвидимост на регулаторната среда и за продължаване на борбата с нелегалния пазар на тютюневи продукти - област, в която България има отлични постижения през последните години“, коментира Мартон Патаки. 

 


Още новини

Едно дете чака магия

Едно дете чака магия

Стани магьосник – подари му книга! – кампания на Национална мрежа за децата Наближава Коледа и всяко дете се вълнува за идващите празници и мечтаните подаръци. Има много деца, к......»

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано и Холивуд

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано...

Тази година сме подготвили за Вас цели три новогодишни предложения!   Бална зала „Васил Левски“ отваря врати за бляскаво новогодишно парти в Ню Йорк стил. На сцената изгряват зв......»