Новини от членовете на БФБЛ

Garden Launch Party за новия брой на Global View Unique Estates Life Magazine

22 юни 2022
Garden Launch Party за новия брой на Global View Unique Estates Life Magazine

Новият брой пролет/лято 2022 на единственото бутиково списание за луксозни недвижими имоти в България –Global View Unique Estates Life Magazine, бе официално представен в компанията на специални гости, партньори, архитекти, клиенти и приятели в градината на офиса на Unique Estates на столичния булевард "Патриарх Евтимий" 17.

Партито стартира с представяне на концепцията на броя и включените в него теми от Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, Елисавета Славкова, генерален мениджър на Global View Unique Estates Life Magazine, и Теодора Николова, главен редактор на списанието. С много лятно настроение, вкусни гурме изкушения, свежи коктейли и напитки присъстващите се насладиха на музикалните изпълнения на саксофон на Димитър Бакарджиев – Shorty Sax.
Основен партньор на събитието бе Koncept 7. Благодарим за любезното съдействие на Malfy Gin, Chateau Copsa, RawDesserts Pastry и TYENT Bulgaria.

Освен в офисите на Unique Estates и обектите на партньори, от 31 май списанието е и в продажба в големите търговски обекти и верига Фантастико в столицата, както и във всички обекти на Inmedio в цялата страна, бензиностанции OMV, Лукойл, Eко Петролиум и Shell.

Линк: https://ues.bg/bg/blog/877-garden-launch-party


Още новини