Новини от членовете на БФБЛ

Високо признание за „Идеал Стандарт – Видима“ от Министерството на труда и социалната политика

19 януари 2022
Високо признание за „Идеал Стандарт – Видима“ от Министерството на труда и социалната политика

На 14 януари „Идеал Стандарт – Видима“ получи най-високото отличие в категория „Общество“ в първите награди на Министерството на труда и социалната политика. Призът бе връчен на Емил Гатев, директор на завода за производство на санитарна арматура от заместник-министър Иван Кръстев. Наградата е високо признание за дарителската подкрепа на компанията в сферите здравеопазване, образование, изкуство, култура и спорт (линк към представянето на компанията – тук).

„Ние сме най-голямата компания в Област Габрово и осъзнаваме, че имаме голям ангажимент към обществото и региона, където оперираме. Доказателство за това е огромният ни принос към развитието на различни сфери в обществения живот“, каза Емил Гатев при получаването на наградата.

„В последните години все повече компании и структури на публичния и гражданския сектор осъзнават, че най-висока възвращаемост имат инвестициите в развитието на техните служители и за изпълнението на каузи, които повишават качеството на живот и подпомагат социалното, икономическо и екологично устойчиво развитие на обществото“, заяви министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков при откриването на церемонията.


Още новини