Новини от членовете на БФБЛ

Vivacom удължава срока за кандидатстване в седмото издание на Регионален грант

12 януари 2022
Vivacom удължава срока за кандидатстване в седмото издание на Регионален грант

Кандидатури за финансиране до 5 000 лв. се приемат до 23 януари 2022 г.

Vivacom удължава срока за кандидатстване в седмото издание на програмата Регионален грант до 23 януари 2022 г. По този начин телекомът осигурява още възможности на гражданските организации с новаторски идеи, в сферата на образование и опазване на околната среда, да изпратят своите проекти, които ще провокират позитивна промяна в полза на местните общности.

Кандидатстването става чрез попълване на електронен формуляр на сайта: www.vivacomfund.bg/regionalgrant/apply,до 23:59 часа на 23.01.2022 г. Трите основни критерия на Програмата са проектите да бъдат с фoĸyc върху образование или опазване на oĸoлнaтa среда, да въвличат местната общност и да има полза от реализацията на инициативата, решавайки проблем за местната общност.

Vivacom Регионален грант подпомага и стимулира граждански организации да развиват своите региони, в малките и големи населени места, чрез безвъзмездна финансова подкрепа (грант). Общият награден фонд в седмото издание на кампанията е 60 000 лв. Всеки проект може да получи финансиране до 5 000 лева, а продължителността му следва да бъде до 1 година. Като няма ограничение в броя проекти, с които една организация може да участва.

Победителите в седмото издание на Програмата ще бъдат избрани от жури в състав: Веселка Вуткова, директор „Корпоративни комуникации” във Vivacom, Ива Дойчинова, журналист и активист за граждански каузи, Иван Кънчев, съосновател на Сдружение „Българска история“, Райко Байчев, журналист в онлайн медията Actualno.com, Надя Шабани, директор на Български център за нестопанско право, и най-новият член в журито – Симона Стилиянова, съосновател на „Основа“ и основател на Zero Waste Sofia.

Победителите в седмото издание на Vivacom Регионален грант ще бъдат обявени през март 2022 г. Регионалният грант се осъществява в партньорство с Български център за нестопанско право.

Повече информация и условията за кандидатстване в Регионалния грант ще намерите на сайта:https://vivacomfund.bg/regionalgrant/

 

 

 


Още новини

„Орехите“ на „Месомания 2022“

„Орехите“ на „Месомания 2022“

Тази година колбасите на популярната марка станаха първите в България с TÜV NORD сертифкат за контролирано качество при производителя За поредна година месните деликатеси „Орехи......»

Новото издание на курса “Finance for non-finance professionals” стартира на 17 ноември

Новото издание на курса “Finance for non-finance p...

Всеки успешен мениджър се нужда от основни знания по финансово и управленческо счетоводство, за да може да управлява ефективно. Именно поради тази причина курсът цели да развие фин......»