Новини от членовете на БФБЛ

Звезди на добротворчеството в КЦМ 2000 ГРУП

20 декември 2021
Звезди на добротворчеството в КЦМ 2000 ГРУП

За трета поредна година в КЦМ 2000 ГРУП бяха връчени специални Звезди на добротворчество на работещите в дружествата от Групата, участвали в благородни инициативи по програма КЦМ Благодетел.

През тази година Цветелин Тодоров, Атанас Радомирски и Димитър Бойчевот „Металургремонт-21“ АД и Апостол Зоев, Стоян Драгнев и Никола Хаджидимитров от „Комплексен индустриален сервиз“ ЕООД обединиха своите усилия в подкрепа на Комплекс за ранно детско развитие на Фондация „За нашите деца“ в гр. Пловдив. Комплексът предоставя и развива социални услуги за постигане на оптимално развитие на децата в ранна детска възраст, подкрепа за сигурна семейна среда и преодоляване на рисковете за живота и здравето на децата, предотвратяване на раздялата на новородените от техните семейства, семейна подкрепа за деца със затруднение в развитието.

В рамките на проекта доброволците осъществиха пренасянето на Центъра за обществена подкрепа в новоремонтираните помещения на неговия настоящ адрес и изработиха метални стелажи за съхранение на продукти и артикули за новородени и семейства с малки деца, които са в кризисна ситуация. Бяха осигурени меки модули за рехабилитационния кабинет и щори за залите за работа с деца и семейства.

Днешният ден в КЦМ 2000 ГРУП започна с отличаването на добрината и благородството. Нека през 2022 година компанията и работещите в нея се радват на успехи и благоденствие!

 


Още новини