Новини от членовете на БФБЛ

Дни на мениджърите на проекти в ХПЕ

20 декември 2021
Дни на мениджърите на проекти в ХПЕ

Може би не знаете, но Глоубъл Деливъри Центърът на Хюлет Пакард Ентърпрайз в България разполага с богата общност от мениджъри на проекти, които доставят професионални услуги на клиенти в цял свят. За да подкрепи и развие своите служители, компанията организира второ издание на „Дни на проджект мениджърите в ХПЕ”.

Виртуалната работна среда предизвика екипът да вложи още повече внимание и креативноств организацията. Тази динамична обстановка се оказа правилна предпоставка за организаторите, които успяха да надскочат успеха на предходното събитие чрез интерактивна и вдъхновяваща атмосфера. Събитието събра над 100 мениджъри на проекти, обединени от своята експертиза и страст в тази сфера. “Дни на проджект мениджърите в ХПЕ”протече изцяло виртуално в рамките на два дни, които бяха изпълнени с панелни дискусии, работни беседи, презентации и не на последно място – сесии, насочени към физическото и психическото здраве на служителите.

Благодарни сме на всички 16 външни и 15 вътрешни лектори, които осигуриха ангажираща обстановка и възможности за създаване на контакти, макар и виртуално. Вследствие на позитивната обратна връзка, която получихме, можем да обявим инициативата за успешна и инструмент за развитие на целия сайт!

 


Още новини

Предстои "Вечер на добродетелите"

Предстои "Вечер на добродетелите"

16 октомври, 2023 19:00, Sofia Event Center, Paradise Mall Фондация „За Нашите Деца“ Ви кани на 14-ото издание на Вечер на добродетелите на 16 октомври 2023 г. (понеделник)  от......»

Open House Days в нов Smart комплекс пред АКТ 15 в квартал Бояна

Open House Days в нов Smart комплекс пред АКТ 15 в...

Умна инвестиция в балансиран начин на живот и технологии от последно поколение! New Estates ви кани на "Дни на отворените врати" в нов жилищен комплекс в квартал Бояна. 29 се......»