Новини от членовете на БФБЛ

Telus International Bulgaria проведе семинар за стипенданти на програма „Готови за успех“

15 декември 2021
Telus International Bulgaria проведе семинар за стипенданти на програма „Готови за успех“

Екипът за подбор на таланти на Telus International Bulgaria организира семинар специално за стипендиантите на програма „Готови за успех“. Младите хора получиха практични съвети на прага на кариерното си развитие.

Дискутирани бяха темите: как да избереш първата си работа и компанията, в която да кандидатстваш; как да напишеш приемливо CV; как да управялваш LinkedIn профила си; как да се държиш на интервю за работа - особено ако се провежда дистанционно.

"Винаги сме били горди с талантливите студенти от програмата „Готови за успех“ на BCause. Затова разширихме финансовата си подкрепа, като организирахме образователен семинар. Специални благодарности на нашите членове на екипа за подбор на таланти, които предоставиха на студентите полезни практически съвети и трикове за получаване на най-добрите възможности за работа за започване на кариера. Ние сме уверени в успеха им!", написаха от Telus.

Telus International Bulgaria дарява средства за стипендиантската програма „Готови за успех“ от 2016 година. Това е една от компаниите, които искрено се интересуват от напредъка на стипендиантите ни. Благодарим!

Виж повече: Telus International Bulgaria проведе семинар за стипенданти на програма „Готови за успех“ (bcause.bg)


Още новини