Новини от членовете на БФБЛ

Park Lane Office Centre спечели 2 престижни награди от националния конкурс „Сграда на годината“

16 декември 2021
Park Lane Office Centre спечели 2 престижни награди от националния конкурс „Сграда на годината“

Park Lane Office Centre беше отличен по време на 20-ата тържествена церемония за връчване на наградите на националния конкурс „Сграда на годината България 2021“. Знаковата бизнес сграда спечели статуетки в две категории „Офис и корпоративни сгради“ и „Сгради с елементи на зелена архитектура и иновации“.

Таня Косева-Бошова, управляващ партньор в Park Lane Developments, получи наградите на бляскаво събитие в присъствието на г-н Гроздан Караджов, министър на регионалното развитие, и г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София.

„Изградихме улица, която дарихме на гражданите на София, както и огромен парк с площ от 4000 кв.м. на общинска земя, която се намира точно до нашия имот. Паркът създава чудесна среда за всички обитатели на сградата и живущите в района“, изтъкна тя. „Посвещавам наградите на всички ползватели на Park Lane Office Centre, новитему собственици SAP и техните служители.“

Park Lane Office Centre бе завършена през юни тази година и в нея вече се помещава централата на „Алианц България“, които събраха на едно място повече от 600 свои служители от 9 различни локации. В началото на октомври тази година сградата беше купена от SAP, световен лидер в бизнес софтуера, което е най-голямата инвестиционна сделка в офисния сектор за последните три години в България. 

Учpeдeният пpeди 20 гoдини нaциoнaлeн ĸoнĸypc „Cгpaдa нa гoдинaтa“ e нaй-пoпyляpнoтo и пpecтижнo събитие в cфepaтa нa инвecтициoннитe пpoeĸти, cтpoитeлcтвoтo и apxитeĸтypaтa в Бългapия. Heгoвaтa цeл e дa oтличaвa нaй-дoбpитe пocтижeния пpи peaлизaция нa cъвpeмeнни cгpaдни пpoeĸти пpeз cъoтвeтнaтa гoдинa и cвъpзaнитe c peaлизaциятa им инвecтитop, apxитeĸт и cтpoитeл.


Още новини