Новини от членовете на БФБЛ

Вижте новия брой на Global View Unique Estates Life Magazine

16 декември 2021
Вижте новия брой на Global View Unique Estates Life Magazine

Представяме ви новия брой на Global View Unique Estates Life Magazine, Autumn/Winter 2021-22.

С това издание преминаваме от една година в друга, затова и темите в него носят оптимизъм за бъдещето, поглед към новите тенденции на пазара, както и ексклузивна селекция от най-луксозните и бляскави имоти в портфолито на Unique Estates и Luxury Portfolio International.

На страниците на новия брой:

  • Отговор на най-горещия въпрос – какво да очакваме от идващата година?
  • Как новите жилищни комплекси и сгради променят градския лайфстайл, разбирането за лукс и timeless и пораждат нови хоризонти на очаквания от дома?
  • Поглед към една нова сензация на пазара на луксозни имоти – Villa Morning Breeze – и среща със създателката й – известната архитектка и дизайнерка Моника Армани в ексклузивно интервю за Unique Estates Life Magazine.
  • С Мариета Ценова разговаряме за това кой е перфектният интериор, кое може да се окаже най-голямата пречка за постигането му, кое би го направило актуален и след десетилетия.
  • Предизвикваме ви да изберете: Да пристигнете в Кардиф във вагон на луксозния влак Pullman, променен в стил Уес Андерсън? Да се потопите в едни от най-вълнуващите световни арт преживявания на сезона? Или да се насладите на няколко нови места-перли в Дубай?

За да разгледате списанието електронно: https://ues.bg/bg/magazine/43-winter-2021

 


Още новини