Новини от членовете на БФБЛ

Димитър Шумаров от Пощенска банка бе удостоен с наградата “Банкер на годината“

08 декември 2021
Димитър Шумаров от Пощенска банка бе удостоен с наградата “Банкер на годината“

За 28-и път на тържествена церемония бяха връчени наградите “Банкер на годината”. Събитието отново беше организирано от вестник “БАНКЕРЪ”, с което бе продължена дългогодишната традиция на него да бъдат отличавани мениджърите на финансовите институции, постигнали най-забележителни успехи през отминаващата година.

За последователната и поддържана в продължение на години динамика в развитието на банката, както и за нейната социална ангажираност, с награда “Банкер на годината” бе удостоен Димитър Шумаров, главен финансов и изпълнителен директор на Пощенска банка и член на Управителния съвет.

“Приемам тази ценна награда с удовлетворение, защото тя показва всичко, което сме успели да сътворим заедно и затова искам да благодаря на целия екип на Пощенска банка за всички постижения“, заяви Димитър Шумаров след като прие високия приз.

Той допълни, че благодарение на усилията на всички служители Пощенска банка притежава водеща роля в банковия сектор, а политиките й се провеждат в съответствие с екологичните, социални и управленски фактори и с грижа за обществото.


Още новини

LET’s GO: това не е просто бизнес

LET’s GO: това не е просто бизнес

Днес започна кандидатстването за 12-ото издание на LET’s GO: Програма за предприемачество за НПО. Инициативата се организира от Български център за нестопанско право и е насочена к......»