Новини от членовете на БФБЛ

Expat Webinar: Инфлация, балони, инвестиции

19 октомври 2021
Expat Webinar: Инфлация, балони, инвестиции

УД Експат Асет Мениджмънт организира безплатен уебинар на тема ИНФЛАЦИЯ, БАЛОНИ, ИНВЕСТИЦИИ.

Какво да очакваме от глобалната икономика и къде да търсим доходност и сигурност за спестяванията си? Специален гост-лектор на събитието ще бъде икономистът Лъчезар Богданов.

Кога?

28 октомври 2021 г. (четвъртък), 16:30 - 17:30 часа 

Къде? 

Онлайн в Youtube Live

За достъп до уебинара се изисква регистрация

Какво ще научим от уебинара на Експат:

  • Кои фактори и процеси ще оказват най-силно влияние върху глобалната икономика?
  • Какви нива на инфлация да очакваме в следващите 12 месеца и как това ще влияе върху спестяванията и инвестициите ни?
  • Прегрява ли пазарът на имоти, да очакваме ли спукване на балона?
  • Кои икономически и политически рискове ще окажат най-силно влияние на пазарите и различните класове активи?
  • Къде да търсим доходност и кои ще са активите-убежища за спестяванията ни?

Преди и по време на уебинара всеки ще има възможност да постави своите въпроси към лекторите. Ако желаете предварително да изпратите теми и въпроси, които Ви интересуват, пишете ни на clients@expat.bg, във Facebook страницата на Expat Capital или на страницата на събитието: https://expat.bg/bg/news/expat-webinar-inflatsia-baloni-investitsii

Лектори:

Лъчезар Богданов, Институт за пазарна икономика. Лъчезар Богданов е главен анализатор на Института за пазарна икономика. Бил е управляващ съдружник и икономически анализатор в изследователската и консултантска група Industry Watch. Занимава се с анализ на данъчната политика, публични финанси, пазар на недвижими имоти, оценка на макроикономически рискове. Завършил е Университета за национално и световно стопанство, с редица курсове и квалификации от международни университети и организации.

Никола Янков, управляващ съдружник в Експат Капитал. Никола Янков основава Експат Капитал през 2006 г. и е управляващ съдружник във фирмата от тогава до днес. Заемал е мениджърски позиции в международни компании в периода 1995-2001, сред които Kraft Jacobs Suchard и Solvay Sodi. Бил е заместник-министър на икономиката от 2001 до 2003 г., където отговаря за развитието и регулирането на промишления сектор и председателства Комисията за временни защитни търговски мерки. В периода 2003-2005 г. е бил заместник-министър на транспорта и съобщенията, където отговаря за държавно контролираните компании от сектора на транспорта и телекомуникациите, както и за привличането на частни инвестиции в инфраструктурни проекти като летища и пристанища. През 1994 г. Никола Янков завършва икономика на потреблението в университета Cornell в САЩ.

Модератор: 

Наталия Тодорова, Директор маркетинг и връзки с клиенти

 


Още новини