Новини от членовете на БФБЛ

Услугата MultiSport остава активна

21 октомври 2021
Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна. Спрямо Заповедта на Министъра на здравеопазването за ограничаване разпространението на COVID-19, издадена на 19.10.2021 г., не предвиждаме промени във функционирането на картите. 

Предвид абонаментния характер на услугата и наличието на условия, позволяващи карта MultiSport да се използва съгласно противоепидемичните мерки, не се планира промяна в процедурата по активация и деактивация на съществуващи карти за следващ месец – можете да го направите спрямо стандартните срокове, установени във Вашата компания.

Съветваме ви да се свържете предварително с партньорите ни относно повече информация за условията за посещение в даден обект. Всички спортни обекти в мрежата ни може да видите тук.


Още новини

Време е за Christmas Diamonds

Време е за Christmas Diamonds

На 10, 11 и 12 декември в офиса на Unique Estates на ул. "Оборище" 10 ще се проведе ексклузивно диамантено събитие Christmas Diamonds, на което Unique Estates е домакин и основен п......»

„Рекламен полуден“ от Interpartners на 9 декември

„Рекламен полуден“ от Interpartners на 9 декември

Първа, втора, трета, четвърта… вълна на коронавируса. А междувременно и вълнообразно животът продължава и FMCG секторът поема по нови пътища.   В поредното издание на „Рекламен пол......»

Петър Андронов е „Банкер на годината“

Петър Андронов е „Банкер на годината“

На церемония, организирана от в. „Банкер“, Петър Андронов беше избран за „Банкер на годината“ за пети път в своята кариера. Наградата беше връчена от Кирил Петков, бивш министър на......»