Новини от членовете на БФБЛ

„Мечтите се сбъдват“ или какво е да си част от екипа на Кока-Кола ХБК България

13 октомври 2021
„Мечтите се сбъдват“ или какво е да си част от екипа на Кока-Кола ХБК България

Истории на професионалистите от двата производствени центъра на компанията – Костинброд и Банкя, споделени във втори епизод от специалния филм по повод годишнините на заводите

 

„Мечтите се сбъдват“, споделя Цветелина Михайлова, оператор на поточна линия в завод Банкя, в своя разказ за това какво е да бъдеш част от Кока-Кола ХБК България. Любовта на Цветелина към емблематичната напитка и твърдата убеденост, че един ден тя ще бъде част от компанията, е това, което я кара да кандидатства за работа още с построяването на завода. Нейната история, заедно с тази на още десетки професионалисти, излиза като втора част от специалния филм по повод годишнината на заводите на компанията в Костинброд (25 години) и Банкя (15 години).

Мини филмът, реализиран със SPACE DIVE Productions, е разделен на 5 епизода, като всеки един от тях представя петте стратегически стълба за развитие на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Продукцията цели да запознае потребителите отблизо с хората, които стоят зад производството на любимите им напитки. Във всеки епизод, зрителите ще бъдат потопени в магията на мащабното производство, ще се запознаят отблизо с начина, по който функционират двата завода и ще чуят личните истории на хората, които са движещата сила на целия магичен процес.

Вторият епизод „Професионалисти“ разкрива емоциите, които съпътстват работния процес, преживяванията през годините и мотивацията да работиш за Кока-Кола - една от най-емблематичните компании и предпочитан работодател в България.

Цветелина Михайлова (Машинен оператор, Производствен център Банкя) и Слави Славеев (Магазинер "Готова продукция и амбалаж", Производствен център Костинброд) разказват как са започнали работа и са сбъднали мечтата да работят за Кока-Кола, а Божидар Иванов (Водач мотокар, Производствен център Костинброд) и Нора Иванова (Лаборант, Производствен център Банкя) споделят емоциите от първия работен ден. За преодоляването на предизвикателствата, стимулите, творчеството и удоволствието от работата говорят Николай Попов (Координатор "Товарно-разтоварна дейност", Производствен център Банкя), Иван Гигов (Началник смяна “Бутилиращи линии” - Банкя).

Евгени Петров (Инженер Механик, Производствен център Костинброд) разказва за личностното развитие и уроците, които е научил през годините стаж в Кока-Кола. Евтим Евтимов (Инженер "Проекти производство", Производствен център Костинброд) и Емилия Петрова (Началник смяна - Костинброд) споделят за предизвикателствата на екипната работа и колко ценни са уменията на всеки служител.

 

 


Още новини

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна. Спрямо Заповедта на Министъра на здравеопазването за ограничаване разпространението на COVID-19, издадена на 19.10.2021 г., не предвиждаме проме......»

Карта подарък от Идънред

Карта подарък от Идънред

Готови ли сте с подаръците за служителите си? Декември наближава и е време да направим равносметка и на тази година – как измина и кой беше до нас при постигането на бизнес цели......»