Новини от членовете на БФБЛ

„ГЕНИКА“ предлага COVID тестове на преференциални цени за членовете на БФБЛ

21 септември 2021
„ГЕНИКА“  предлага COVID тестове на преференциални цени за членовете на БФБЛ

COVID тестове на преференциални цени за служителите на компании членове на Българския форум на бизнес лидерите предлага „ГЕНИКА“. Лабораторията има разработени партньорски пакети, включващи както индивидуални PCR тестове, така и PCR пул тестове и антигенни тестове. 
За удобство на корпоративните клиенти, освен обслужване на регистратура, се предлага и посещение на адрес. Мобилните екипи са на разположение както за посещения в офиси, така и за покриване на организирани събития.
Всички резултати от PCR тестовете, направени на регистратурите на „ГЕНИКА“ в София, се издават в рамките на деня, а от антигенните - до 30 минути. На Летище София PCR тестът е с резултат до 2 часа, а антигенният – до 15 минути.
„ГЕНИКА“ е единствената лаборатория в България, която предлага и неинвазивния, напълно безопасен и с нулев дискомфорт за пациента PCR тест от слюнка. Резултатът от него се издава в рамките на деня и се признава в цял свят.
За повече подробности се свържете с „ГЕНИКА“ на имейл a.basheva@genica.bg.


 


Още новини

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна. Спрямо Заповедта на Министъра на здравеопазването за ограничаване разпространението на COVID-19, издадена на 19.10.2021 г., не предвиждаме проме......»

Карта подарък от Идънред

Карта подарък от Идънред

Готови ли сте с подаръците за служителите си? Декември наближава и е време да направим равносметка и на тази година – как измина и кой беше до нас при постигането на бизнес цели......»