Новини от членовете на БФБЛ

Служителите на Теленор зарадваха 80 деца в неравностойно положение с учебни материали

19 септември 2021
Служителите на Теленор зарадваха 80 деца в неравностойно положение с учебни материали

Инициативата се провежда за четвърта поредна година, като към Теленор отново се присъединява и екипът на CETIN България

Теленор България осъществи за четвърта година поред инициативата „Готови за първия срок“, с която служителите на компанията подкрепиха 80 деца в неравностойно положение. Към тях се присъединиха и CETIN България.

С тази кампания екипите на двете компании дават възможност на ученици, подкрепени от фондация „Конкордия“,да започнат новата учебната година подготвени с необходимите учебни пособия и материали. По този начин 80 децата от уязвими групи тръгват с пълни раници на училище с подходящи за образователните им нужди пособия. Материалите са съобразени с нуждите на децата за цялата учебна година и не са акция, която адресира само първия учебен ден.

“Вярваме искрено, че добротата е първият урок, който децата трябват да научат. Затова за нас е удоволствие, че вече четири поредни години подкрепяме Фондация “Конкордия България” в това начинание и даваме на децата възможност уверени и щастливи да прекрачат прага на класната стая”, коментира Вилиана Станева, експерт „Корпоративни комуникации и социална отговорност“ в Теленор България.

Учениците от фондация „Конкордия“ са предимно от семейства, живеещи в недобри битови условия. Родителите им често изпитват затруднения при отглеждането им, затова Фондацията се стреми да подготви малчуганите за училище не само подпомагайки ги материално, но и чрез упражняване на основни умения, необходими в процеса на учене. Децата на Конкордия са будни, любопитни, а училището е техният шанс да направят мечтите си реалност.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Теленор България

Теленор България, част от PPF Group, е водеща телекомуникационна компания, предоставяща модерно мобилно изживяване и свързаност на световно ниво на над 3 милиона потребители. Клиентите на Telenor се възползват от ненадмината по своето качество мрежа, четирикратен носител на сертификата Best in Test, от несравнимо клиентско преживяване и уникална комбинация от цифрови услуги, мобилни технологии и развлекателни решения. Теленор има водещ в сектора на телекомуникациите подход за създаване на стойност за потребителите и инвестиции в технологии от ново поколение, водещи до положително въздействие и промяна за обществото и околната среда.

PPF Group

PPF Group е международна инвестиционна компания с инвестиции в множество индустрии като финансови услуги, телекомуникации, биотехнологии, недвижими имоти и машиностроене. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност 44 милиарда евро, като за организацията работят 98 000 души в (към 30 юни 2020 г.), и оперира в 25 страни в света.

 


Още новини

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна. Спрямо Заповедта на Министъра на здравеопазването за ограничаване разпространението на COVID-19, издадена на 19.10.2021 г., не предвиждаме проме......»

Карта подарък от Идънред

Карта подарък от Идънред

Готови ли сте с подаръците за служителите си? Декември наближава и е време да направим равносметка и на тази година – как измина и кой беше до нас при постигането на бизнес цели......»