Новини от членовете на БФБЛ

Благотворителен голф турнир на Американския университет в България

20 септември 2021
Благотворителен голф турнир на Американския университет в България

Каним ви да станете част от петия годишен голф турнир за набиране на средства на Американския университет в България (АУБ) на 25 септември! Тазгодишното издание ще подкрепи болницата в Разлог и ще събере средства за заслужили студенти на АУБ.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА ТУК.

Насладете се на един прекрасен ден в спокойната обстановка на „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ край Банско, докато споделяте компанията на приятели и поддръжници на АУБ, дипломати, предприемачи, здравни специалисти и академични ръководители на университета. Средствата, събрани на това престижно събитие, ще бъдат разделени между болницата в Разлог и Фонда за стипендии на АУБ, подкрепящ ярките и талантливи студенти на университета.

СПОНСОРСТВА

Ако вие или вашата компания искате да подкрепите допълнително нашата инициатива, пишете на и-мeйл адреса по-долу, за да ви изпратим различните ни възможности за спонсорство.

Закупете пакет - development@aubg.edu

 

Пригответе за един ден сред природата с добра кауза!

Очакваме ви в събота, 25 септември!


Още новини

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна

Услугата MultiSport остава активна. Спрямо Заповедта на Министъра на здравеопазването за ограничаване разпространението на COVID-19, издадена на 19.10.2021 г., не предвиждаме проме......»

Карта подарък от Идънред

Карта подарък от Идънред

Готови ли сте с подаръците за служителите си? Декември наближава и е време да направим равносметка и на тази година – как измина и кой беше до нас при постигането на бизнес цели......»