Новини от членовете на БФБЛ

Първо място за Мегапарк в категория „Креативно офис пространство“ в годишните награди b2b Media Awards 2021

16 юли 2021
Първо място за Мегапарк в категория „Креативно офис пространство“ в годишните награди b2b Media Awards 2021

Сградата спечели приза заради съществената трансформация и създаването на креативна и мотивираща офис среда

Мегапарк спечели 1-во място за креативно офис пространство в годишните награди b2b MediaAwards 2021, чиито победители бяха обявени на 14 юли, 2021 г. Сградата бе отличена заради вътрешната трансформация, обхващаща 2600 кв. м площ, чрез която общите части с класически офис интериор бяха преобразени в просторни, светли и вдъхновяващи пространства. В седмото издание на годишните награди b2b MediaAwards 2021 бяха подадени 148 кандидатури в 33 категории, журирани от 9 членно жури.

„Благодарим на журито на b2b Media за отличието! Наградата е много специална за нас, тъй като е признание за усилията на целия ни екип към това да създаваме креативна и стимулираща офис среда. Постигаме това, като оставаме гъвкави, развивайки се непрекъснато и инвестирайки в нашите сгради според очакванията и нуждите на клиентите ни“, сподели Елица Ценова, главен инвестиционен директор в Lion’s Head Investments и управител на Мегапарк.

„Гордеем се, че в период на преосмисляне на офис концепцията в глобален мащаб успяхме да оправдаем доверието на нашите дългогодишни наематели, да продължим да бъдем техен доверен партньор и да запазим заетостта на сградите си. Радваме се, че наши клиенти разшириха офис пространствата си и имаме нови договори за над 25 000 кв. м. Благодарим за това доверие! То ни задължава да не спираме да се развиваме и занапред“, отбеляза още тя.

В процеса на промяна на работната среда в Мегапарк се включват екип от дизайнери, маркетолози и архитекти. Концептуалният проект е създаден от VIArchitects. Целта е трансформация и промяна на общите пространства, като те въвеждат и нова тенденция в интериорните офис решения - Living Room.

„Haшaтa цeл бешe дa смекчим гpaницaтa мeждy cпoдeлeнoтo и личнoтo пpocтpaнcтвo, мeждy paбoтнaтa и дoмaшнaтa cpeдa, дa пpeвъpнeм oбщитe чacти нa Мегапарк в oбитaeми, yютни, нaпoмнящи пoвeчe нa дoмa пpocтpaнcтвa. Благодарим за отличието на b2b Media, то означава много за нашия труд“, споделя Виктория Илиева, криейтив директор на VIArchitects.

Компаниите, от своя страна, разчитат на офис пространствата, за да увеличат ангажираността и удовлетвореността на служителите. Проектът залага на новите изисквания и очаквания на хората за работното пространство и спойката между креативен интериор и разнообразието от услуги, удобства и изживявания в офис средата. Мегапарк предоставя едно цялостно преживяване на своите клиенти с реализация на идеята Office.Like.Home.и посреща с широко отворени врати всички, които се завръщат. 

Видео представяне на офис сградата може да се види тук.


Още новини

Надежда – най-активният квартал на София

Надежда – най-активният квартал на София

Софиянци вървят средно по 10 700 крачки на ден заедно с Нестле за Живей Активно! За първи път в столицата се проведе надпревара, която нареди София сред физически най-активните......»