Новини от членовете на БФБЛ

БЦНП обявява финалистите в конкурса „Най-добър бизнес план на НПО“ на 16 юли

12 юли 2021
БЦНП обявява финалистите в конкурса „Най-добър бизнес план на НПО“ на 16 юли

В разгара на лятотоБългарският център за нестопанско право (БЦНП) кани на награждаването на финалистите в единадесетото издание на конкурса „Най-добър бизнес план на НПО“.

Ще ви очакваме на 16 юли (петък) от 17:00 до 18:00 ч. в открития Амфитеатър пред Sofia Ring mall (Околовръстен път 214).  

Тази година, благодарение на нашите партньори, ментори и съмишленици в Програмата по предприемачество Let’s Go, 10 екипа на граждански организации получиха много – съвети, напътствия и конкретни решения, за да развият своите идеи за бизнес с кауза. Журито на конкурса има нелеката задача да избере 3 от тях, които да получат и финансова инвестиция в размер на 10 000 лева. Присъединете се към нас и ще разберете повече за смелите идеи на гражданските организации, за предизвикателното пътешествие, което преминаха и кои са тримата финалиста в конкурса!   

Тази година награждаването се случва в рамките на мащабна инициатива - Фестивал на социалното предприемачество от 15 до 18 юли в Амфитеатър пред Sofia Ring mall! Следвайте ни във Facebook, за да разберете повече за активностите, включете се и споделяйте информация, за да може историите на тези изключителни организации и техните каузи да стигнат до повече хора. 

 

 


Още новини

Надежда – най-активният квартал на София

Надежда – най-активният квартал на София

Софиянци вървят средно по 10 700 крачки на ден заедно с Нестле за Живей Активно! За първи път в столицата се проведе надпревара, която нареди София сред физически най-активните......»