Новини от членовете на БФБЛ

Кампанията на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ и SKAPTO набра 2000 лева в подкрепа на щастливото детство

13 юли 2021
Кампанията на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ и SKAPTO набра 2000 лева в подкрепа на щастливото детство

Резултатът от свежата и закачлива кампания с бургер „Адвоката“

Визията на любителите-кулинари от Адвокатско дружество  „Гугушев и партньори“ и безспорните умения на бургер шефовете от Skapto се обединиха в кулинарен шедьовър – бургер „Адвоката“, с добавена към него специална подправка – възможността на всеки, който го опита, да допринесе за стойностна кауза. През целия месец юни 10% от стойността на бургер „Адвоката“ и „Адвоката Веджи“ във всички обекти на веригата Sкapto бяха отделяни в подкрепа на работата на фондация „За Нашите Деца“. Ценителите на апетитните бургери хапнаха с кауза в най-детския месец и така станаха част от кампанията, посветена на развитието и щастливото детство в семейство на българските деца.

„Рецептата за успех понякога може да бъде сведена до нещо сравнително просто – прави добро. Бъдещето на всяко един народ е в очите на неговите деца. Няма нищо по-тъжно от детската сълза и нищо по-хубаво от детската усмивка. Тази кампания има за цел именно да създаде усмивки – като започнем от закачливата идея, която представя, и стигнем до качествената промяна, която се опитва да постигне. Обществен, социален и морален дълг на всички нас е да помагаме. А какво по-хубаво, ако го направим в компанията на семейството си или наши приятели, докато пием чаша бира и хапваме нещо вкусно”, сподели адв. Виктор Гугушев, вдъхновител и двигател на кампанията, който от години по различни начини подкрепя фондацията и нейната дейност и въвлича свои колеги, партньори и приятели в правенето на добро.

С набраната от кампанията сума инициаторите ще помогнат в работата на експертите от фондация „За Нашите Деца“ да подкрепят уязвими деца и семейства, за да останат заедно, да помагат на децата с трудности и проблеми в развитието, за да достигат потенциала си, да предоставят дом и семеен уют на деца, лишени от родителска грижа.

Признателни сме на нашите приятели от Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“, на новите ни съмишленици от Skapto и на всички, които се включиха, избирайки да хапнат бургер с кауза през юни.

 


Още новини

Надежда – най-активният квартал на София

Надежда – най-активният квартал на София

Софиянци вървят средно по 10 700 крачки на ден заедно с Нестле за Живей Активно! За първи път в столицата се проведе надпревара, която нареди София сред физически най-активните......»