Новини от членовете на БФБЛ

Заедно за децата! Кампания в подкрепа на фондация „Живот със Синдром на Даун“

06 юни 2021
Заедно за децата! Кампания в подкрепа на фондация „Живот със Синдром на Даун“

В периода 1.06. – 31.08.2021 даряваме 0,10 лв. от всеки закупен слънцезащитен продукт от dm марката Sundance

За пета поредна година dm България ще подкрепи фондация „Живот със Синдром на Даун“ с дарителска акция във всички dm магазини в периода от 1.06. до 31.08.2021. При всеки закупен слънцезащитен продукт с dm марка SUNDANCE 0,10 лева ще бъдат дарени на Фондацията, като в кампанията не участват слънчеви очила с dm марката SUNDANCE. И тази година събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на проектите по адаптирано плуване, музикотерапия, арт-терапия и физиотерапия за 46 деца със синдром на Даун от 7 града в България през 2022 година.

През м. септември 2020 dm България дари сумата от 7 000 лева за проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун" в които участват напълно безплатно децата през тази година.

За Фондация „Живот със Синдром на Даун“

 „Живот със Синдром на Даун“ е легитимна фондация в обществена полза, която защитава интересите и правата на хората със Синдром на Даун. Основната ѝ дейност е реализиране на професионални видеоклипове, които показват част от живота и възможностите на дете със Синдром на Даун. По този начин разкриват една друга гледна точка за най-често срещаната генетична аномалния и така променят ежедневно обществени нагласи и предразсъдъци на хиляди хора, които са техни последователи в социалните мрежи. През 2021 г. Фондация „Живот със Синдром на Даун“ подпомага развитието на 46 деца от 7 града в България чрез участие в различни проекти по адаптирано плуване, физиотерапия, арт терапия и музикотерапия напълно безплатно.

За dm марката SUNDANCE

Открийте продуктите на dm марката SUNDANCE, които предпазват кожата Ви от опасните UV лъчи не само в горещото лятно време. Голямото разнообразие на SUNDANCE включва слънцезащитно олио, слънцезащитен спрей за спортуващите, продукти за след слънце и за тен, слънчеви очила, и разбира се класическа слънцезащита.

 

 


Още новини