Новини от членовете на БФБЛ

Първи брой на Unique Estates Life Global View

29 април 2021
Първи брой на Unique Estates  Life Global View

Априлската зеленина става все по-плътна, а заедно с развитието на младите листа се отварят и нашите хоризонти. В броя Spring/Summer сме вложили идеята за широта – и на очакванията, и на надеждите, и на погледа върху красотата на луксозния живот и силата му да ни прави щастливи.

Създаден във вдъхновяваща колаборация с Luxury Portfolio International, броят е глобален поглед към пазара на луксозните имоти и за първи път представя неустоими предложения с ексклузивни локации от цял свят. Още на корицата ще видите някои точки от звездната ни карта с оферти.

В центъра на първия ни глобален брой е темата за лукса и природата. Акцентираме върху предложения за имоти-оазиси, в които можем да избягаме от ежедневието - по българския морски бряг, гръцките острови, Френските и Щвейцарски Алпи, италианските езера, мексиканските заливи. В тази връзка очертаваме и актуалните тенденции на пазара на втората къща.

Разговаряме с някои от международно признатите български архитекти защо е важно и как се постига тоталното и ефимерно размиване на границата между вън и вътре. Влизаме в бившите и настоящите имения на световни знаменитости. Разхождаме се из миналото и настоящето на иконично имение от златните години на Калифорния. Припомняме си легендарните партита край басейна в Пустинната къща на Нойтра. Търсим най-доброто като стил и дизайн за градината. С други думи – дишаме красота и лукс на чист въздух и гледаме към безкрая на хоризонта.

Вижте броя тук.

 


Още новини